RİDEF Danışma İcra Toplantısını Gerçekleştirdi

RİDEF Rize Dernekler Federasyonunun organizasyonu ve ev sahipliğinde Esenler Belediyesi kültür merkezinde RİDEF Danışma İcra Kurulu ve 2017-2018 Proje sunumu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Rize Belediye Başkanı Reşat KASAP, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik GÖKSU, Rize Milletvekili Osman Aşkın BAK, İstanbul Ak Parti Teşkilat Başkanı Celal ERDOĞAN, Eski Milletvekillerimiz Nusret BAYRAKTAR ve Bozkurt Yaşar ÖZTÜRK, MEF Rektörü Muhammet ŞAHİN, Rize Vakfı Başkanı Orhan KEÇELİ, Çayeli Vakfı Başkanı Ali Zeki SARUHAN, Yedi Renk Tek Yürek Platform Başkanı Ömer ERDOĞAN, Ankara RİDEF Genel Başkanı Muammer BOSTAN, Bursa Rizeliler Dernek Başkanı Hızır OFLUOĞLU, Tüm dernek başkanları, Rizeli İş adamları, Genel Müdürlerimiz, Bürokratlar ve RİDEF Danışma İcra Kurulu Üyeleri RİDEF Kadın kolları ve Genç RİDEF katıldı.

İlk konuşmayı yapması için kürsüye çıkan RİDEF Genel Başkanı Recep ALBAYRAK önceden hazırlanmış olan RİDEF 2017-2018 Faaliyet sunumunu misafirlere sundu. Sunumundan önce birçok konuşmacı olduğundan dolayı konuşmasını kısa bir selamlama ve kucaklayıcı bir konuşmayla Rize’nin gelişmesinin birlik ve beraberlik içinde yapılan çalışmalardan geçtiğini ve bu birlik beraberlik çalışmaları sadece Rize’mize değil Vatanımıza da katma değer katacağından bahsetti. 

Faaliyet sunumunda sağlıktan eğitime, Rize Günlerinden Rize Turizmine birçok projeye değinen ALBAYRAK bu projelerin bitirilmesi ve hayata geçirilmesi her zaman olduğu gibi yine beraber yapılacak olan bir çalışmaya dayandığını belirtti. 

Konuşmasına son vermeden önce toplantıya ev sahipliği yapan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik GÖKSU ya teşekkür etti. 

Rize ye nasıl katma değer katarız? Sorusunun tartışıldığı gecede sırasıyla birçok misafir söz aldı ve düşüncelerini aktardı. 

Ayrıca Rize Habitat Parkı Projesi ile 10. Rize tanıtım günleri sunumu detaylı olarak anlatıldı.

Toplantının sonunda RİDEF adına Genel Başkan, Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ a ve katılımcılara Rize’nin Yüzü kitabının, Görünen Köyün Kılavuzları kitabının ve RİDEF Fotoğraflarla Rize sergi kitabının içinde bulunduğu adeta Rize kokan bir çanta hediye etti.

RİDEF Faaliyetlerinin sunulduğu ve fikir alış verişinin yapıldığı toplantı Rizeli Şairimiz ve aynı zamanda RİDEF Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat YAZICI ‘nın okuduğu bir şiirle son buldu.

 


Paylaş


Paylaş