RİDEF Muhammed Avcı ile Kahvaltıda Buluştu

RİDEF, AK PARTİ RİZE İL BAŞKANI AVCI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Resul ÇELİK / İST.

Rize Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Recep Albayrak, çalışmalarında kendilerine destek olan AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ile İBB Kasımpaşa Sosyal Tesisleri’nde düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldiler. Kahvaltıda İstanbul’da İstanbul’da faaliyet gösteren Rizeli derneklerin başkanları da hazır bulundular.

Rize Günleri Başarıyla tamamlandı

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı İstanbul’da Rize ile ilgili faaliyet gösteren hemşerileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek“İstanbul Maltepe’de yapılan Rize Günleri başarıyla gerçekleşti. RİDEF bu anlamda tecrübe kazandı. Bu etkinliğin Rize’de ve Avrupa’da da yapılması için RİDEF ile aynı fikirde buluştuk. Bu taraz çalışmalara desteğimiz devam edecektir” dedi.

Rize’de ve Avrupa’da Rize Günleri düzenleyeceğiz

RİDEF Genel Başkanı Recep Albayrak RİDEF’in çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. “10. Rize Tanıtım Günleri hem organizasyon hem de katılım olarak beklentilerimiz üzerinde gerçekleşti. 11. Rize Tanıtım Günleri etkinliğimizi Avrupa da gerçekleştirmek istiyoruz. Ayrıca Rize’de her anlamda ilimize artı sağlayacak muhteşem bir Rize Günleri etkinliği planlıyoruz. Bütün bu çalışmalarımızda bize hep destek olan ilimiz yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Bu kahvaltımızda bize hep destek olan AK Parti Rize İl Başkanı Sayın Muhammed Avcı ve Rize Çay Borsası Başkanı Sayın Mehmet Erdoğan bir arada olmanın mutluğunu yaşıyoruz dedi.

Avcı’ya ve Erdoğan’a plaket

Düzenlenen kahvaltının sonunda Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Albayrak, çalışmalarında kendilerine destek olan AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve Rize Çay Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan’a plaket verdi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Paylaş


Paylaş