Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) iftar düzenledi

Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF), iftar düzenledi. 

RİDEF organizasyonunda gerçekleşen geleneksel iftar programına Siyaset, Sanat, Spor ve Sivil Toplum Kuruluşları camiasından camiasından önemli isimler katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, MHP 1.Bölge Milletvekili Adayı Fatih Kaya, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Kemal Memişoğlu, Ak Parti İstanbul eski il başkanı Selim Temurci, Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak, İstanbul BŞB Zabıta Daire Başkanı İbrahim Köse, Türkiye Denizcilik Işletmeleri A.Ş Genel Müdürü Mehmet Ali Yığcı, Hudut ve Sahiller Genel Müdürü Dr. Osman Kan, Çaykur Rizespor ikinci başkanı Ali Zeki Saruhan, İstanbul Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Serkan Şahan, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Sefa Koçoğlu, Marmara Ünv. Genel Sekreteri Doç.Dr. Mehmet Ersan, Marmara Ünv. Öğretim Üyesi Doç Dr. Merve Koçoğlu Sazkaya, Eski İspark Genel Müdürü Kadir Gurbetçi, Rize Vakfı Başkan Yrd. Mahmut Ekşi, RİDEF Kurucu Başkanı ve TSTK Başkanı Hasan Ekşi, RİDEF Onursal Başkanlarınız Ahmet Yurtman ve Celal Erdoğan, RİBİAD Rizeli Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği Başkanı Erol Aykut, Giresun Dernekler Federasonu Başkanı Mehmet Kuğu, İstanbul Muşlular Derneği Başkanı Şeref Seçkin, Doğu Anadolu Dernek Başkanı Murat Devran, Bingöl Abı Hayat Dernek Başkanı Sabri Bağış RİDEF üyesi Dernek Başkan ve Yönetimleri, Ridef Kadın ve Gençlik Kolları, STK Temsilcileri, Bürokratlar Yöresel Sanatçılar, Muhtarlar ve çok sayıda Basın Mensubu katıldı.

Kur'anı Kerim tilaveti'nin ardından bir konuşma yapan Rize Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Recep Albayrak; "Ramazan ayının rahmet ve bereket ikliminde iftar sofrasın buluştuk. Rabbimize hamdolsun. 12 yıllık bir federasyon olarak, yönetim kurulumuz ve 40 üye derneğimiz ile önemli faaliyetler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Rizemize, hemde ülkemize katma değer katacak projeler üretiyoruz. Sadece yerel değil, ulusal ve uluslararası düşünmek ve ona göre hazırlık yapmak zorundayız. Sadece kültürel değil, spor, sağlık ve sosyal sorumluluk projelerine de oldukça önem verdiklerini belirtti. Ayrıca Süper Lige yükselen Çaykur Rizespor Kulübümüze başarılar diliyor, Çaykur Rizespor ikinci başkanı Ali Zeki Saruhan aramızda kendisini ve tüm Rizespor camiasını tebrik ediyoruz.

RİDEF Genel Başkan Recep Albayrak, konuşmasını; ”Bizlere destek veren yönetim kurulumuza ve üye derneklerimize teşekkür ederim. Bütün Rizeli hemşerilerimizi de programlarda yanımızda olmaya davet ediyor, iftar programımıza icabet eden değerli misafirlerimize ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum” diyerek tamamladı.

Program protokol konuşmaları ile devam etti. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Ak Parti İstanbul Eski İl Başkanı Selim Temurci, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak günün anlam ve önemine uygun birer konuşma gerçekleştirdiler.

Dua ve akabinde toplu fotoğraf çekiminden sonra program sona erdi.

 

 

 


Paylaş


Paylaş