RİDEF 5.Olağan Genel Kurulu Beykozda yapıldı

RİDEF Genel Kurulu Beykoz’da yapıldı
03.08.2014 


 
RİDEF (Rize Dernekler Federasyonu)'nun 5. Olağan Genel Kurulu Çavuşbaşı Kasrı’nda gerçekleştirildi.

Kahvaltılı olarak organize edilen Genel Kurul’da Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul İl Başkan Vekili Haydar Ali Yıldız, Kastob Genel Başkanı Hasan Ekşi, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, Rize Vakfı Başkan Vekili Mahmut Ekşi, belediye başkanları, başkan yardımcıları, sanatçılar, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Genel Kurul’un Divan Başkanlığı’na Av. İlyas Çelik Divan Kurulu üyeliğine ise Ali Ak, Harun Uzun ve Ayşe Emine Sultan Çelik seçildi.

Tek liste ile Genel Kurula giden Celal Erdoğan ve Yönetim Kurulu tüm delegenin oyunu alarak göreve seçildi.

Genel Kurul sonunda teşekkür konuşması yapan RİDEF Genel Başkanı Celal ERDOĞAN; "Türkiye'nin Çimentosu olan Rizelilerin bu birleştirici yönünü daha da geliştirerek ayrım yapmadan sadece Rize için değil tüm memleketimiz için daha da ilerilere taşımak amacındayız. Genel Kurulumuza gelerek bizleri onurlandıran misafirlerimize ve tekrar bizlere güvenerek bu onurlu göreve bizi layık gören delegelerimize teşekkür eder, Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını dilerim" dedi.


Paylaş


Paylaş