Meclis Başkanı KAHRAMAN Rize Günlerini Ziyaret Etti

fiogf49gjkf0d

MECLİS BAŞKANI KAHRAMAN RİZE GÜNLERİNİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman İstanbul Maltepe’de düzenlenen Rize Günlerine katılarak hemşerileriyle hasret giderdi. TBMM Başkanı Kahraman’a Rize Valiliği ve Rize Belediyesi tarafından hediye takdim edildi. TBMM Başkanı Kahraman, sohbet havasında gerçekleşen ziyarette hemşerileri ile fotoğraf çektirdi.

İstanbul Maltepe’de Rize Valiliği ve Rize Belediyesi başta olmak üzere, ilimizin kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla bu yıl 9.’su düzenlenen Rize Günleri etkinliği tüm hızıyla devam ediyor.

Rize Dernekler Federasyonu ( RİDEF )’nun bu yıl İstanbul Maltepe’de 9.’sunu düzenlemiş olduğu Rize Günlerinde ilimizin kültürü, damak tadı, doğası, misafirperverliği gibi bir çok özelliği ziyaretçilere tanıtılıyor.

Açılışı 14 Nisanda gerçekleşen ve 17 Nisan tarihine kadar devam edecek olan Rize Günleri etkinliğini gün içerisinde yüzlerce kişi ziyaret ediyor.

İstanbul’da yaşayan Rizelilerin bir arada bulunduğu etkinlikte farklı yörelerden de insanlar katılıyor. Standları gezen ziyaretçiler yöreyi daha yakından tanıma fırsatı bularak yöre insanıyla sohbet ediyor ve tulum kemençe eşliğinde horonlar oynuyor.


Paylaş


Paylaş