RİDEF Yeni Başkanını Seçti

fiogf49gjkf0d

RİDEF Yeni Başkanını Seçti, Recep Albayrak 4.Genel Başkan

2006 yılında Hasan EKŞİ Baskanlığında kurulan Rize Dernekler Federasyonu'nun kurucularından olan ve on yıldır Genel Sekreterliğini yürüten Recep ALBAYRAK, Üsküdar Belediyesi Kız Kulesi Restaurant'ında yapılan genel kurul da bayrağı Celal ERDOĞAN'dan devralarak RİDEF'in 4. Genel Başkanı olmuş oldu.

Genel kurula Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin KÜLÜNK, Ak Parti İl Başkanı Dr. Selim TEMURCİ, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN ve çok sayıda davetli protokol katılarak genel kurula hitap ettiler.

Oybirliği ile Genel Başkan seçilen ALBAYRAK, yaptığı teşekkür konuşmasında, delegelere teşekkür ederek, RİDEF'i bulunduğu noktadan daha üst seviyeye bütün RİDEF ailesi olarak elbirliğiyle taşıma hedefinde olacaklarını söyledi.

TBMM Başkanının danışmanı ve aynı zamanda RİDEF'in ikinci genel Başkanı olan Ahmet Yurtman yaptığı konuşmada TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın selam ve tebriklerini genel kurula iletti.

Yeni Başkan Albayrak, eski genel başkan Erdoğan'a çiçek ve plaket takdim etti. Ayrıca Ridef kurucularına hizmet plaketleri takdim edildi.

 


Paylaş


Paylaş