RİDEF Öğrenci Oturumları

fiogf49gjkf0d

Rize Dernekler Federasyonu Eğitim Komisyonunun organizasyonuyla, Yönetim Kurulumuz İstanbul'da eğitim gören Rizeli Üniversite Öğrencileri ile "Zihinlerde Bilgi Gönüllerde Sevgi Ridef Oturumları" Kapsamında Bir araya geldi.

 

Açılış konuşmasını yapan Eğitim Komisyonu Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı İrfan SERDAR, belirli periyotlarla öğrencilerimiz ile toplanılacağını ve Rize’mizin ve Ülkemizin yetiştirdiği önemli kişileri konuşmacı olarak öğrenci arkadaşlarımız ile buluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

 

 

 

RİDEF Genel Başkanı Recep ALBAYRAK konuşmasında, bu yıl Rize’den gelen ve Ridef’e başvuran elli öğrencimize barınma konusunda yardımcı olduklarını ve yıl içerisinde  zaman zaman yiyecek ve giyecek konularında yardımcı olmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca asıl hedeflerinin önümüzdeki yıl İstanbul’da Ridef’e ait  bir öğrenci yurdu açmak olduğunu belirttti. 

 

 

Rizeli hemşerimiz Enez Kaymakamı Hasan SAZKAYA üniversite öğrencileri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

 

Oturumun Konuşmacı konuğu Rizeli hemşerimiz Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Öksüz üniversite öğrencilerine kendisinin öğrencilik yıllarında yaşadıklarından kesitler sunarak öğrencilere yapmaları gerekenlerini anlattılar.

Sayın Öksüz ayrıca öğrencilere Yabancı dil öğrenmelerini, öğrencilik yıllarında yurtdışı ziyareti yapmalarını, rakipsiz olmalarını, en iyisini yapmalarını, fuar ziyaretleri yapmalarını, teknolojik ürünlere yoğunlaşmalarını ve en önemli olanı sürekli iletişim içerisinde olmalarını tavsiye ettiler.


Paylaş


Paylaş