Basın ile kahvaltı da buluştuk

Basın ile kahvaltı da buluştuk

Ridef Rize Dernekler Federasyonu olarak, Basın Mensubu hemşerilerimizle Esenlerde biraraya geldik.

Kahvaltılı toplantıya Genel Başkan Recep Albayrak, Başkan Yardımcısı Önder Yılmaz Mengene ve Kemal Ermiş, Esenler Rizeliler Derneği Başkanı Süleyman Kahveci, Ridef Basın Danışmanı Şener Mengene ve çok sayıda Basın Mensubu hemşerilerimiz katıldı.

Ridef proje ve faaliyetleri ile ilgili Genel Başkanımız Sayın Recep Albayrak önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Albayrak" davetimize icabet eden bütün basın mensuplarımıza teşekkür ederim. 11 Yıllık bir Federasyon olarak, Yönetim Kurulumuz ve 40 Üye Derneğimiz ile önemli faaliyetler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Rizemize hemde ülkemize katma değer katacak projeler üretiyoruz. Sacede yerel değil, ulusal ve uluslararası düşünmek ve ona göre hazırlık yapmak zorundayız. Bu kapsam da 9. Rize Tanıtım Günleri hem organizasyon hemde katılım olarak beklentilerimiz üzerinde gerçekleşti. 10. Rize Günleri etkinliğimiz için hazırlıklar devam ediyor. 11. Rize Tantım Günleri etkinliğimizi Avrupa da gerçekleştirmek istiyoruz, görüşmelerimiz devam etmektedir. Üsküdar da gerçekleştirdiğimiz Rize Tanıtım Günleri etkiliğimize yoğun bir katılım oldu. Özelikle üzerinde durduğumuz Habitat Kaçkarpark Anadolu Projemiz için girişimlerimiz devam ediyor.

Sadece kültürel değil, spor, sağlık ve sosyal sorumluluk projelerinide oldukça önem vermekteyiz. Ver bir ünite kan sağlığını kazan projemiz ile kan bağışı gibi acil ihtiyaç olan konularda toplumsal duyarlılığı artırmak için öncülük yapmaktayız. Bırakalım Sigarayı içelum Rize Çayı temalı projelerimizde farklı Bölge ve Il Federasyonlarımız ile gönül köprüsü ve kardeşlik ikliminde  Anadolda gerçekleşmeye devam ediyoruz. Toplumsal bütün meselelerde tarafız. Vatan ve Millet'ten yana tarafız. Devletimizin birliği ve bütünlüğünden yana tarafız. 15 Temmuz gibi bir hadisede Milli Iradenin yanında olduk. Bu vesile ile Şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum. 15 Temmuz Şehitlerimizi Destekleme Kermesi ve 15 Temmuz Şehitletini anma ve onurlandırma programı ile Rize'nin Kurtuluşu ve Şehitlerimizi anma programları gibi önemli programlar düzenleyeceğiz.

Programlarımız bundan sonra da yurtiçi ve yurtdışında yoğun bir şekilde devam edecek. Bizlere destek veren Yönetim Kurulumuza ve Üye Derneklerimize teşekkür ederim. Bütün Rizeli hemşerilerimizide programlarda yanımızda olmaya davet ediyor, siz değerli basın mensuplarımızdan da destek bekliyor ve katılımınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

 


Paylaş


Paylaş